Главная » 2014 » Январь » 4 » У Миколаєві відкрилася "Клініка, дружня до молоді"
10:45
У Миколаєві відкрилася "Клініка, дружня до молоді"

 17 грудня на базі Миколаївського обласного шкірно- венерологічного диспансеру за адресою вул. Радосна 2, відкрилася «Клініка, дружня до молоді». Клініка являє собою відділення медико- соціальної допомоги дітям і підліткам груп ризику. Медичну допомогу можуть отримати так само і діти з цілком благополучних сімей.

 Клініка дружня до молоді в Миколаєві на даний момент найбільший в Україні центр допомоги для дітей та підлітків груп ризику. Це унікальний, довгостроковий проект, спрямований на оздоровлення населення України. Фінансування центру «Дружнього до молоді» здійснюється з обласного бюджету та європейської організації ЮНІСЕФ.

 Основним завданням «Клініки, дружньої до молоді» є надання безкоштовної, анонімної, медичної допомоги дітям і підліткам з неблагополучних сімей, страждаючим наркоманією, алкоголізмом, інфекціями, що передаються статевим шляхом (ВІЛ, СНІД, гепатит, сифіліс та ін.)

 У клініці прийом ведуть кваліфіковані лікарі таких спеціальностей як: дерматовенеролог, психолог, уролог, гінеколог, терапевт, нарколог. Завідує клінікою Інна Юріївна Сідько .

Вся інформація про лікарські прийоми, діагнози, призначене лікування зберігається на комп'ютері, що зпрощує роботу докторів і створює комфорт для пацієнтів.

 Так як робота з дітьми та підлітками досить складна клініка активно співпрацює з різними благодійними фондами та відповідними організаціями, які приводять сюди «дітей вулиць».

 У клініці комфортна, приємна атмосфера, дітей приймають з увагою і розумінням, підлітки відчувають до себе трепетне ставлення лікарів, медсестер, яким повністю можуть довіритися.

 У «Клініці, дружній до молоді» новий ремонт, достатня кількість окремих кабінетів , включаючи актовий зал, де проводяться аудіо, відео лекції важким підліткам, велику кількість цікавої, ілюстрованої, різнобарвної літератури у вигляді буклетів, написаних простою для розуміння мовою про шкоду алкоголю, наркотичних речовин, незахищених статевих контактів та ін.

 Клініка має великий арсенал сучасної діагностичної та терапевтичної апаратури останнього покоління, такої як:

- Кольпоскоп для обстеження внутрішніх жіночих статевих органів;

- Уретроскопія для виявлення захворювань сечівника у хлопців і дівчат;

- Лазерний коагулятор для видалення кондилом, папілом, бородавок та інших утворень на шкірі та слизових. Апарат не залишає рубців.

 У медичному центрі для дітей та підлітків можна безкоштовно перевіритися на наявність поширених інфекцій, що передаються статевим шляхом таких як: гонорея, трихомоніаз, кандидоз, хламідіоз, мікоплазмоз, уреаплазмоз, мікоплазмоз, вірус папіломи людини (ВПЛ), ВІЛ, гепатит, сифіліс та ін.

 У клініці безкоштовно роздаються презервативи підліткам, які ведуть активне статеве життя з метою не допустити поширення інфекцій, що передаються статевим шляхом.

 Звертаємося до молоді «Якщо ви пов'язані з наркотиками, алкоголем, комерційним сексом, безладними статевими зв'язками, не бійтеся відвідати нашу клініку, тут Ви завжди зможете поговорити з доктором, отримати кваліфіковану, безкоштовну, анонімну, медичну допомогу і зрозуміти, що Ви потрібні нашому суспільству здоровими !».

 Клініка, дружня до молоді, розташовується за адресою м.Миколаїв , вул.Радосна 2.

 Інформаційну статтю підготував лікар- уролог «Клініки, дружньої до молоді» в Миколаєві, Смерницький Володимир Сергійович.

Бажаємо Вам здоров´я!

Категория: Новости урологии | Просмотров: 4346 | Добавил: Smernitskiy | Теги: алкоголізм, клініка дружня до молоді, підлитки, діти, наркоманія, обстеження, венеричні захворювання, уролог в миколієві, снід | Рейтинг: 5.0/2